FAQ RO

Get answers to common questions

Calitate de fabricație

Produsele PHIX sunt proiectate în Los Angeles și fabricate în Statele Unite și la nivel internațional sub supravegherea echipei noastre de ingineri talentate.

Niciun produs din tutun nu trebuie considerat sigur. Dacă aveți probleme de sănătate legate de utilizarea PHIX sau a oricărui alt produs din tutun, vă recomandăm să vă consultați cu medicul dumneavoastră. Inhalarea e-vaporului poate agrava condițiile respiratorii existente. Dacă în prezent nu utilizați produse care conțin nicotină, vă recomandăm să nu începeți. Cu toate acestea, dacă sunteți un fumător adult care a căutat o alternativă de e-vapor care să vă satisfacă ca o țigară, atunci PHIX poate fi o alegere bună pentru dvs.

PHIX încorporează mai multe protecții pentru consumatori, inclusiv un sistem sofisticat de control al temperaturii, care este optimizat pentru a menține temperatura necesară pentru o vaporizare optimă și pentru a evita arderea și generarea de fum. Susținem calitatea produselor noastre și ne angajăm să vă oferim cea mai bună tehnologie în vaporizare, motiv pentru care echipa noastră de ingineri se asigură că toate piesele sunt conforme cu standardele internaționale de siguranță și calitate precum RoHS și EMC și sunt supuse unor teste și inspecții ample. Mai mult, e-lichidul și vaporii PHIX sunt, de asemenea, testate de un laborator independent.

Există magneți la baza dispozitivului care îl mențin în siguranță în poziție în timp ce este conectat la stația de încărcare magnetică USB. Multe dispozitive electronice cu magneți se pot afecta reciproc, neexclus PHIX. De exemplu, în timp ce se încarcă conectat la un laptop, PHIX poate declanșa un magnet în interiorul computerului care îl forțează în modul de repaus. Acest lucru nu vă va deteriora computerul, dar dacă se întâmplă acest lucru, încercați să utilizați un port USB alternativ. Am descoperit că utilizarea portului din partea dreaptă a computerului funcționează cel mai bine pentru încărcarea PHIX, dar acest lucru poate fi diferit în funcție de tipul de laptop pe care îl aveți. De asemenea, PHIX trebuie ținut departe de carduri de cheie, carduri de credit și alte articole cu benzi magnetice.

Aparatul PHIX

Poate doriți să curățați contactele de încărcare din când în când, deoarece magneții pot atrage praful. Vă recomandăm să folosiți un Q-tip uscat sau ușor umezit pentru a curăța contactele de încărcare.

Cel mai bine pentru sănătatea bateriei este să vă asigurați că dispozitivul nu este depozitat mai mult de 2 săptămâni cu o încărcare goală. Când depozitați dispozitivul timp de o lună sau mai mult, cel mai bine este să încărcați dispozitivul complet și să scoateți podul înainte de depozitare.

Va recomandam sa vizitati aceasta pagina pentru informații despre articolele restricționate din avioane. PHIX este sigur pentru călătorii, dar majoritatea companiilor aeriene restricționează utilizarea vaporizatoarelor. Expunerea la schimbări extreme de altitudine, cum ar fi zborul într-un avion, poate provoca scurgeri ușoare în capsulele PHIX, mai ales dacă sunt utilizate parțial. Vă recomandăm să nu zburați cu păstăi parțial folosite sau să nu le aruncați înainte de a vă urca într-un avion și să folosiți unul proaspăt când aterizați. Dacă capsulele dvs. PHIX se scurg, cel mai bine este să evitați contactul direct cu lichidul, dar dacă aveți lichid pe mâini, pur și simplu spălați-vă cu apă și săpun. Puteți continua să utilizați o capsule PHIX dacă s-a scurs ceva lichid, dar ștergeți cu grijă sucul cu o cârpă sau un șervețel curat înainte de a o introduce în dispozitiv. Dacă scurgerea persistă, vă rugăm să contactați echipa PHIX Care.

În funcție de utilizarea dvs., o încărcare completă va dura aproximativ o zi întreagă sau aproximativ 200 de pufături, până la jumătate dintr-un pod PHIX.

PHIX utilizează o baterie polimer litiu-ion.

Tehnologia de încărcare inteligentă a lui PHIX va asigura că nu există riscul de supraîncărcare.

PHIX - Rezerve si lichid

PHIX folosește un algoritm de control al temperaturii în buclă închisă pentru a furniza cantitatea ideală de putere în orice moment dat podului PHIX. Sucul este încălzit folosind o bobină ceramică poroasă pentru a oferi cel mai adevărat gust.

Fiecare capsulă PHIX conține 1,5 ml cu 1,8% nicotină din greutate, aproximativ echivalent cu 1 pachet de țigări sau 400 de pufuri.

Nu există o dată de expirare pentru păstăile PHIX, dar este posibil să experimentați o scădere a aromei naturale după un an. Cel mai bine este să păstrați păstăile PHIX la temperatura camerei într-un mediu uscat în compartimentele lor sigilate până la utilizare.

Rezervele PHIX pot fi aruncate într-un coș de gunoi obișnuit.

Avem păstăi disponibile cu concentrație de nicotină de 0 mg și 18 mg. Disponibilitatea aromelor și diferitele concentrații de nicotină pot varia de la o țară la alta.

În acest moment vindem doar lichidul nostru sub formă de rezerve.

Rezervele PHIX sunt destinate pentru o singură utilizare. Pentru probleme de sănătate și siguranță, vă rugăm să nu încercați să umpleți sau să deschideți capsulele PHIX.

În acest moment vindem 15 arome delicioase, dar vă puteți abona la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai recente evoluții PHIX. Disponibilitatea aromelor depinde de regiunea în care sunt vândute.

Scurgerile minore de la capsulele PHIX nu sunt neobișnuite în timpul utilizării și nu ar trebui să persistă în condiții normale de utilizare, urmând sfaturile de desen. Dacă capsulele dvs. PHIX curg ușor, puteți continua să o utilizați, dar ștergeți sucul înainte de a o introduce înapoi în dispozitiv. Scurgerile pot apărea atunci când sucul este tras în aer din unul dintre următoarele motive:

Pufând agresiv pe piesa bucală – încercați să umflați mai ușor.
Strângerea sau mușcarea păstăii în timp ce pufăi – relaxează-ți gura pe piesa bucală.
Strângeți părțile largi ale capsulei atunci când o introduceți – așezați degetele pe marginile exterioare ale piesei bucale din plastic dur în timp ce faceți clic în poziție.
Dacă întâmpinați un pod cu scurgeri excesive sau continuați să aveți scurgeri după efectuarea acestor ajustări, vă rugăm să contactați agentul local de vânzări.
Capsulele PHIX sunt construite pentru o tragere ușoară și lină și produc o experiență optimă de vapori și nicotină la presiune normală de tragere.
Poate fi nevoie de puțină aspirație suplimentară la prima tragere pentru a pune în funcțiune PHIX, dar recomandăm întotdeauna o pufătură ușoară pe piesa bucală.
Evitați umflarea agresivă sau utilizarea unei aspirații extreme, deoarece acest lucru poate forța sucul să pătrundă în calea aerului.
Cel mai bine este să evitați să strângeți piesa bucală între dinți sau buze - această presiune poate, de asemenea, să forțeze lichidul în calea aerului și să provoace scurgeri.
Când introduceți capsulele, așezați degetele pe marginile exterioare ale muștiucului din plastic dur pentru a evita strângerea capsulei când se fixează în poziție.

Service si suport

Asigurați-vă că încărcătorul dvs. PHIX este conectat la o sursă de alimentare adecvată și că dispozitivul realizează o conexiune sigură la baza de încărcare. Înainte de a contacta dealerul local, încercați, de asemenea, să curățați contactele de încărcare de pe dispozitiv, precum și baza de încărcare în sine folosind un Q-tip uscat sau ușor umezit.

Dacă vedeți vapori puțini sau deloc când trageți din PHIX, verificați din nou dacă LED-ul dispozitivului se aprinde când desenați pe pod. Poate doriți să încercați să utilizați un pod PHIX alternativ pentru a vedea dacă vă ajută. Dacă continuați să aveți probleme, vă rugăm să contactați echipa noastră PHIX Care la www.phixofficial.ro

Rezervele PHIX supuse umidității excesive sau unei schimbări drastice de altitudine (cum ar fi zborul într-un avion) pot prezenta o cantitate minoră de condens sau scurgeri. Dacă rezervele dvs. PHIX se scurg, cel mai bine este să evitați contactul direct cu lichidul, dar dacă aveți lichid pe mâini, pur și simplu spălați-vă cu apă și săpun. Puteți continua să utilizați o rezervă PHIX dacă s-a scurs ceva lichid, dar ștergeți cu grijă lichidul cu o cârpă sau un șervețel curat înainte de a o introduce în dispozitiv. Dacă scurgerea persistă, vă rugăm să contactați echipa PHIX Care.

Vă rugăm să întrebați dealerul local despre durata garanției PHIX. În majoritatea cazurilor, există o garanție limitată de doi ani pentru defecte de fabricație.

Rezervele goale PHIX pot fi aruncate în coșul de gunoi obișnuit. Dispozitivele PHIX trebuie reciclate în conformitate cu reglementările locale pentru baterii. Vă rugăm să întrebați dealerul local pentru mai multe detalii.

Nu. PHIX și PHIX Europe sunt companii independente, din Los Angeles (SUA) și Antwerp (Belgia), concentrate pe aducerea de produse de top și cea mai performantă tehnologie de vaping clienților noștri.

Scroll to Top