Despre PHIX

About PHIX

Ia-ți PHIX-ul

Înființată în 2016, implicarea noastră în industrie a fost concentrată exclusiv pentru a ajuta oamenii să renunțe la fumat, oferind în același timp o cultură și un stil de viață pentru a face acest lucru. I-am ajutat pe fumători să treacă la PHIX pentru a găsi un stil de viață mai sănătos și satisfacție.

Misiunea noastră este să fabricăm produse electronice cu sistem închis de vapori de calitate premium. Ne propunem să rezolvăm poftele de nicotină ale fumătorilor de țigări și defectele produselor dispozitivelor existente cu sistem închis. Ca lider în inovarea produselor cu vapori, PHIX a fost conceput, formulat și proiectat pentru a rezolva aceste probleme.

Inovaţie

Proiectat în California

Suntem inovatori, experți în vapoare și formulatori de sucuri premiați. PHIX oferă satisfacția perfectă pentru a oferi cea mai bună senzație de vaping pasionaților din întreaga lume. De la înființarea noastră la jumătatea anului 2016, echipa noastră a lucrat fără încetare pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare de pe piață.

History

Cum și de ce am început

Cu ani de experiență în industria vaping-ului, PHIX se concentrează în primul rând pe crearea și menținerea unei culturi și a unui stil de viață pentru milioane de oameni din întreaga lume care trec la vaping.

Am lucrat îndeaproape cu entuziaști și am încercat toate dispozitivele și e-lichidele de pe piață pentru a găsi cea mai bună soluție de vaping fără succes. Astăzi, suntem dincolo de încântați că am creat PHIX… cel mai bun dispozitiv de livrare a nicotinei în sistem închis pentru a face exact asta.

Misiune

PHIX este conceput cu toate lucrurile în minte: formă, factor, comoditate, aromă și senzație. Scopul nostru este simplu, să oferim cea mai bună senzație și satisfacție clienților fumătorilor din întreaga lume.

Compania noastră este pe deplin angajată în acțiunile de prevenire a oricărei forme de fumat la minori. Produsele noastre sunt concepute cu mai multe măsuri de siguranță pentru a ajuta consumatorii cu vârsta legală pentru fumat.

Avem misiunea de a crea lumea PHIX pentru fiecare fumător.

Tehnologie

Facem în mod constant pași în îmbunătățirea și inovarea industriei de vape. Ne străduim să ne menținem reputația ca fiind una dintre cele mai cunoscute tehnologii din domeniul nostru și să fim numiți „cel mai bun sistem închis de până acum”. Chiar și cu o concurență puternică, continuăm să rămânem în fruntea industriei noastre. Ne mândrim cu tehnologia noastră proprietară și cu formulările noastre aromatice perfecționate, care continuă să câștige premii în întreaga lume.

Scroll to Top